One For All SV9420

One For All SV9420

Този продукт не присъства сред предлаганите от партньорите ни.
Разгледайте изброените по-долу.
Последно известна цена (13.10.2018): 36,83 лв

Още интересни продукти

Описание
Цифрова антена с отлична производителност и характеристики. Освен с качество, тази антена впечатлява и със страхотна визия, която ще се впише във всеки дом. Вътрешна антена с усилвател:
 • Вътрешна антена за приемане на цифрова ефирна телевизия (DVB-T/DVB-T2) и радио сигнали (DAB+).
 • Приемане на сигнали с висока резолюция (HD).
 • Минимални изкривявания, чрез усилване на сигнала до 42dB.
 • Подходяща за райони със силен и среден сигнал (0-15км от ретрансалатора).
 • DVB-T / DVB-T2 (TNT / TDT / DTT / Freeview) съвместимост.
 • Филтри за премахване на нежелани смущения от WiFi устройства или електрически уреди, включително 3G /4G филтър
 • Захранването на антената може да е чрез DVB-T приемник или чрез захранващ адаптер. Когато се захранването е през приемника, Вие пестите енергия. Тази функция трябва да бъде включенa от настройките в менюто на Вашия приемник (STB).
 • Да не се използва на открито
 • Цвят Piano black / Mat
 • Висококачествени материали
 • Гарантирано качество от One For All
Съдържание:
 • - Антена с коаксиален кабел (1,5м. )
 • - Захранващ адаптер 6V
  Инсталиране на антената:
1. Изключете устройството (TV, VCR, DVD), към което искате да свържете антената.
2. Свържете захранващиа кабел към антената, след което включете захранващия адаптер на антената към електрическата мрежа (220/230V ~)
3. Свържете коаксиалния кабел на антената към антенния вход на вашето устройство.
4. За да приемете UHF канали следвайте инструкциите за търсене и настройка на канали на вашия телевизор. Прецизиране на аудио-видео приемането -Избягвайте да поставяте антената в близост до големи метални предмети, големи електрически апарати или в непосредствена близост до стени.
-Препоръчва се антената да се поставя максимално близо до прозорец, където качеството на сигнала може да се увеличи значително.
-Приемането на сигнала винаги може да бъде повлияно от околната среда. За най-добри характеристики на приемане поставете вътрешната антена SV-9420 възможно най-далеч от големи консуматори на енергия, които могат да бъдат източник на смущения (напр. климатик, асансьор, сешоар, микровълнова фурна и др. ) Забележка: Ако вашият телевизор не приема DVB-T сигнал, за да гледате цифрова ефирна телевизия, трябва да включите допълнителен външен MPEG-4 декодер (set-top box). Модел – SV 9420
Размери на антената         21см x 11см x 5.4см
Размери на опаковката      16.6см x 8,6см x 22,6см
Тегло на антената               240г.
Тегло с опаковка                 300г.
Баркод                                  8716184059018 Гаранционните условия и упътването за продукта са налични тук:OFA Цифрова антена DVB-T 42dB 15км SV9420 Пълните технически характеристики за продукта са налични тук: OFA Цифрова антена DVB-T 42dB 15км SV9420 Продукт известен още и като SV 9420
Мнения

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.