Офертите за продукта

 

One For All Цифрова антена DVB-T HD 44dB 25км SV9425

59,90 лв
Информация в магазина
към магазина »
smartstyle.bg
Описание
Автоматична регулация на силата на сигнала Нужната сила на сигнала за качествена картина се променя от време на време. Тази антена автоматично регулира силата на сигнала, която му е нужна. 4K Ultra HDСъвместима с DVB-T/T2 програми, които излъчват в 4K Ultra HD format. Мулти позиционнаПлоска, изправена или монтирана, вие изберете. Без промяна в качеството на сигнала. 4G LTE филтър Минималн смущения благодарение на активният  филтър за намаляне на шума. Включително 4G и GSM блокиращ филтър за кристална картина.   Вътрешна антена с усилвател:
 • Въ решна антена за приемане на цифрова ефирна телевизия (DVB-T/DVB-T2) и радио сигнали (DAB+).
 • Приемане на сигнали с висока резолюция (4k Ultra HD).
 • Минимални изкривявания, чрез усилване на сигнала до 44dB.
 • Подходяща за райони със силен и среден сигнал (0-15км от ретрансалатора).
 • DVB-T / DVB-T2 (TNT / TDT / DTT / Freeview) съвместимост.
 • Филтри за премахване на нежелани смущения от WiFi устройства или електрически уреди, включително 3G /4G филтър
 • Захранван то на антената може да е чрез DVB-T приемник или чрез захранващ адаптер. Когато се захранването е през приемника, Вие пестите енергия. Тази функция трябва да бъде включенa от настройките в менюто на Вашия приемник (STB).
 • Да не се използва на открито
 • Автомати но избира силата на сигнала
 • Цвят Piano black / Mat
 • Висококачестве ни материали
 • Гарант рано качество от One For All
Инсталиран на антената: 1. Изключете устройството (TV, VCR, DVD), към което искате да свържете антената. 2. Свържете захранващиа кабел към антената, след което включете захранващия адаптер на антената към електрическата мрежа (220/230V ~) 3. Свържете коаксиалния кабел на антената към антенния вход на вашето устройство. 4. За да приемете UHF канали следвайте инструкциите за търсене и настройка на канали на вашия телевизор. Прецизиране на аудио-видео приемането Избя вайте да поставяте антената в близост до големи метални предмети, големи електрически апарати или в непосредствена близост до стени. Препоръчва се антената да се поставя максимално близо до прозорец, където качеството на сигнала може да се увеличи значително. Приемането на сигнала винаги може да бъде повлияно от околната среда. За най-добри характеристики на приемане поставете вътрешната антена SV-9425 възможно най-далеч от големи консуматори на енергия, които могат да бъдат източник на смущения (напр. климатик, асансьор, сешоар, микровълнова фурна и др. )Забележка: Ако вашият телевизор не приема DVB-T сигнал, за да гледате цифрова ефирна телевизия, трябва да включите допълнителен външен MPEG-4 декодер (set-top box). Изберете правилната антена One For All за вас оттук!

Продукт известен още и като SV9425
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.